Cursussen

GPS Cursus 

Omdat steeds weer blijkt dat een aantal leden er niet in slaagt om de aangeboden routes correct naar hun GPS-toestel over te brengen, werd door een aantal clubleden beslist om dit nog eens duidelijk aan te leren.

Op deze cursus zal je niet leren hoe je zelf een route kan maken. Het gaat er enkel om een bestaande route juist op jouw GPS-toestel te plaatsen, zodanig dat je de route voortaan foutloos kan rijden.

GPS Cursus

Centrum Motoropleiding Dirk

https://motoropleiding.be/

In samenwerking met CMD worden verschillende cursussen aangeboden aan verminderde prijs voor clubleden.

Ready to Ride Advanced  Ready to Ride Master  

Bochtenstage  Bochtenstage PRO

CMD

Basis Offroad Training

https://www.backtrail.be/

De Basis Training is voor wie voornamelijk ervaring heeft in het rijden op asfalt en zichzelf wil uitdagen in het offroad rijden.

We starten van nul en leggen voornamelijk de focus op de verschillende basistechnieken van het offroad rijden.
Geleidelijk aan maken we de oefeningen iets moeilijker, zodat er sprake is van een leercurve waarbij rekening wordt gehouden met ieders persoonlijke comfortzone en waar er steeds voldoende aandacht is voor individuele feedback.

Inschrijven

 
offroad

Intermediate Offroad Training

https://www.backtrail.be/

Een stevig dagje met tal van oefeningen waar het tempo een pak hoger ligt dan bij de basistraining. Een training geschikt voor zij die al wat offroad-ervaring hebben of reeds een basistraining bij ons hebben gevolgd. Counterbalance en de juiste houding en kijktechniek houding klinken je niet vreemd in de oren.

Inschrijven

offroad