Je hebt besloten om lid te worden. 

Dan stuur je de ‘antwoordkaart’ uit de Onthaalbrochure naar het secretariaat (in briefomslag of met fax) of je geeft ze aan een Onthaalmedewerker op één van onze Ontmoetingsavonden (gegevens te vinden in de Onhaalbrochure).


De Antwoordkaart staat ook online, klik hier boven op "Online inschrijven".

Je schrijft daarop het lidgeld over op de clubrekening. Binnen de 15 werkdagen ontvang je dan het welkomstpakketje, de lidkaart, het Jaarboek, je login voor de ledenzone en het BMW Clubjournaal.

Wens je graag meer inlichtingen, geen probleem ! Alle Onthaalmedewerkers helpen je graag verder.

Regeling van het lidgeld

Op ieder moment van het jaar kan een lidmaatschap aangegaan worden. Een clubjaar start op 1 januari en eindigt op 31 december. De leden worden verzocht om hun jaarbijdrage te betalen voor 15 januari van het nieuwe werkingsjaar.

Na 1 december word je automatisch lid voor het volgende jaar. De voordelen van het lidmaatschap zijn echter beperkt tot 1 januari van het nieuwe jaar: bvb. geen persoonsverzekering & lidmaatschap van BMW Clubs Europa.

Lidmaatschap

Wat kost lidmaatschap ? Je geniet van alle voordelen van het lidmaatschap voor slechts...

 

Bijdrage
Jeugd ( tot 17 jaar ) € 10
Passagier € 15
Bijkomende piloot zelfde adres € 15
Piloot € 35

Hoe betalen?

Overschrijven:

IBAN: BE 80 0011 9684 2277
Swift code: GEBABEBB

Mededeling:

lidmaatschap + namen van de PILOOT + (eventueel ) de PASSAGIER of BIJKOMENDE PILOOT + (eventueel ) JEUGD + TYPE VAN JE BMW.

Opties

Als lid van BMW Motor Club Vlaanderen kan je je abonneren op verschillende tijdschriften, je kan sport- & toerismelicenties bekomen, enz.


• € 30,00 = Toerismelicentie piloot BMB
• € 40,00 = Toerismelicentie piloot BMB + abo BMB Newsletter
• € 10,00 = Toerismelicentie passagier BMB
• € 15,00 = Abonnement BMB Newsletter
• € x = sportlicenties B.M.B. / FIM – prijs op aanvraag

Nieuwe leden ontvangen eveneens een welkoms pakketje!
Met o.a. sticker, badge, enz.

Adreswijziging

Bij adreswijzigingen (of e-mail, tel…) dadelijk het secretariaat verwittigen (per e-mail, fax of brief) ! Je kan hiervoor ook de Antwoordkaart te gebruiken.

Privacy

BMW MC Vlaanderen vzw respecteert je privacy en zal daarom de verzamelde adresgegevens nooit verhuren, verkopen of uitlenen aan derden. Alle informatie wordt confidentieel behandeld en je kan steeds inzage krijgen in je gegevens op verzoek.