De oorsprong van de term “ Springer “ : het is een verkorte vorm van het woord ‘inspringen’.
Zoals alle clubs en verenigingen kan onze BMW-club enkel functioneren dankzij de leden die zich inzetten voor hun BMW-club.
Gelukkig kunnen we bogen op heel wat actieve leden!

 De ‘ Springers ‘vormen de eerste lijn van actieve leden. Het zijn leden van de BMW-club die laten weten dat we occasioneel op hen kunnen rekenen. Je geeft je op, maar je engageert je vooraf tot niets. Wel wordt je op de hoogte gehouden wanneer je BMW-club hulp nodig heeft. En dan hopen we dat je wel inspringt. Maar het is uiteraard geen must. Vaak gaat dit over kleine dingen. Zoals de tafels ordenen in een zaal, of even meehelpen bij een verzending, of even de beamer klaarzetten of een ritje verkennen... Of wat dan ook. 
Het idee erachter is dat je BMW-club wat doet voor jou en jij bent bereid wat doen voor je club…Zonder veel poespas, maar wel met clubvrienden

Dus, ben je lid? Geef je op als “ Springer” .

Hoe aanmelden? Hier intekenen.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Kan je iets speciaals (bvb IT, elektricien, tekenen, of wat dan ook)?, laat het aub weten.

Ongeldige invoer

Heb je bijkomende vragen? Sarah Bogman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0473/78.71.61

“ Springers “ die bewezen hebben dat ze achter hun BMW-club staan, worden uitgenodigd om deel uit te maken van het ‘Onthaalteam’. Ze krijgen dan toegang tot de Share Point en veel andere zaken. De interne clubwereld gaat voor je open!