Activiteiten

Bowling Sint Niklaas 2023

tot
Bowlingnamiddag  

Pre – Kerstwandeling 2023

tot
Een wandeling langs mooie wegeltjes en paden doorheen een stukje Pajottenland. Uiteraard met een tussenstop voor een natje. 

Test inschrijven

tot

Op maandag 8 januari 2024 kan je vanaf 18.00 uur intekenen op onze clubreizen.

Dit met exact dezelfde schermen op onze website als vorig jaar.

Voor eenieder die hier toch wat computervrees over heeft hebben we nu al wat bedacht!
We hebben een fictieve reis erin gezet waarmee je al eens een bestelling kan oefenen.

Klik dus gerust op de “TEST” reis, kies je kamer, voeg eventueel je partner toe en ga gerust verder tot aan “winkelkarretje afrekenen”.

De reis staat op nul euro, dus naar Bancontact/Mollie zal je niet doorgesluisd worden.

Oefen dus maar eens en mocht je toch ergens vastlopen geef dan gerust een seintje (secretariaat@bmw-mc-vl.be).  

Succes!

Molenbergstraat 8A bus 3
9340 Lede
België

Club 2024 Webinar

tot

Zet de datum in je agenda

Datum    :     Vrijdag 5 januari 2024

Tijd:         20u

Waar:        On-line. Inschrijving noodzakelijk, uitnodiging volgt later via mail.

Programma:    
Het is met groot enthousiasme dat we de terugkeer aankondigen van ons langverwachte jaarlijkse webinar en de traditionele receptie die daarop volgt ! Het lijkt een eeuwigheid geleden dat we onze clubactiviteiten op deze manier hebben kunnen delen en we kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te verwelkomen.

Het webinar is een traditie geworden die we drie jaar geleden begonnen zijn om tegemoet te komen aan de uitdagingen van de pandemie. Het bleek een groot succes en we zijn verheugd om het opnieuw te organiseren, omdat het door de overgrote meerderheid van onze leden zeer gewaardeerd werd.

Dit jaar is extra bijzonder, want onze club bestaat 40 jaar en na het webinar organiseren we zoals van ouds een receptie voor alle leden. Dit geeft ons de gelegenheid om samen te komen, oude vriendschappen te vernieuwen en nieuwe te smeden. Tijdens de receptie kunnen jullie met vrienden over reisplannen praten en ideeën uitwisselen voor de motoravonturen die we in 2024 gaan beleven.

Tijdens het webinar zullen we de clubactiviteiten voor 2024 uitgebreid bespreken, inclusief spannende nieuwe bestemmingen, evenementen en initiatieven. Dit is jouw kans om op de hoogte te blijven van wat de club in petto heeft en om je reisagenda voor het komende jaar te plannen.

We kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien, zowel tijdens het webinar als tijdens de receptie daags erna. We hopen dat deze gelegenheden jullie in staat zullen stellen om nieuwe avonturen te plannen, vriendschappen te koesteren en de opwinding van reizen met de motor te delen.

Binnenkort ontvangen jullie meer informatie over de aanmelding voor het webinar en de receptie. Blijf alert en zorg ervoor dat je deel uitmaakt van deze geweldige clubtraditie.

Tot dan, het bestuursorgaan!

Club 2024 Nieuwjaarsdrink

tot

Tijdens het webinar “Club 2024” op vrijdagavond, daags voor de nieuwjaarsreceptie, zullen we de reizen en activiteiten voor 2024 uitvoerig overlopen.  
De start van het webinar op 05 januari is voorzien om 20u en het is de bedoeling dat je in je eigen omgeving kennis kunt nemen van het volledige reis- en activiteitenprogramma van onze club in 2024.
Dit is met andere woorden de perfecte voorbereiding om zaterdagnamiddag tijdens deze nieuwjaarsdrink met je vrienden reisplannen te kunnen smeden voor het komende jaar.  
Er zal bovendien een mogelijkheid voorzien worden om de meeste van de organisatoren even persoonlijk aan te spreken om jouw eventuele vragen, waar je nog geen antwoord op had, te beantwoorden.  

Het is zo een beetje een beurs waar je wat kan rondneuzen en een natje nuttigen. 
 

Tot dan, het bestuursorgaan! 

Nieuwjaarsdrink Wichelen

tot

Nieuwjaarsdrink Oost-vlaanderen Regio Wichelen

12/01/2024 van 19:00 tot 22:00

Wij nodigen iedereen uit op onze nieuwjaarsdrink te Wichelen voor een drankje, hapje en vooral een gezellig samenzijn op het nieuwe jaar.

Gelieve in te schrijven en aan te duiden met hoeveel personen, doorgaan naar betalen, waar staat 0 euro klikken en zo ben je geregistreerd.

En kan je tevens al oefenen voor  de webinar.

Brasserie Rubbens
Bohemen 101
9260 Wichelen

Tot dan het Onthaal team Wichelen

Nieuwjaarsdrink Antwerpen en West-Vlaanderen

tot

Nieuwjaarsreceptie Sint Niklaas

tot

Nieuwjaarsreceptie Sint Niklaas

Winter BBQ & Nieuwjaarsdrink GS Rijders

tot

EHBO Motorongevallen

tot

Leslokaal EHBO Vlaanderen
Heideveld 10
9960 Assenede
België