Activiteiten

Winterwandeling 2022 // GEANNULEERD

tot

GEANNULEERD

Een wandeling langs mooie wegeltjes en paden doorheen een stukje Pajottenland. Uiteraard met een tussenstop voor een traditioneel opwarmertje!

Café “Den Dries”
Meersstraat 25
1742 Ternat
België

Nieuwjaarsdrink West-Vlaanderen 2022 //GEANNULEERD

tot

GEANNULEERD

Graag nodigen wij je uit om samen met ons terug te blikken op het afgelopen jaar, maar vooral te proosten op het nieuwe jaar!.

Iedereen van harte welkom op 3 februari om 19u30 in ons clublokaal ’t Oosthof te Snellegem, waar we jullie verwelkomen met een drankje en een hapje.

Oostmoerstrat 1
8490 Snellegem
België

Bowlingnamiddag 2022

tot

BMW Motor Club Vlaanderen nodigt je van harte uit op onze bowlingnamiddag onder clubvrienden

Pré Valentijnschen wandelingh 2022

tot

Een wandeling op de dag voor Valentijn die voor iedereen aan te raden is die goe te poot is, anderen mogen ook mee op eigen verantwoordelijkheid.
Stiletto’s voor dames zijn af te raden, dames, bewaar deze voor de dag nadien.

Winter BBQ GS Rijders 2022

tot

Voorlopig On Hold

Winter BBQ & Nieuwjaarsdrink
GS Rijders BMW Motor Club Vlaanderen

De organisatie is in handen van GS Rijders, maar alle leden van BMW Motor Club Vlaanderen en hun familie zijn welkom.

BMWMCVL Happy Day 2022

tot

Dat de pannenkoekennamiddag, letterlijk en figuurlijk een gesmaakt evenement was, dit was steeds te zien aan het grote aantal deelnemers. Maar de huidige situatie heeft ons verplicht om uit te wijken naar een nieuwe en vooral grotere locatie

Karting Grand Prix 2022

tot

Tijdens de winterperiode uw hart eens ophalen op een bochtig parcours en op droog asfalt, de geur van verbrand rubber weer eens opsnuiven...het kan !

 

Brussels Kart, Alfons Gossetlaan 11
1702 Dilbeek
België

Basis Offroad Training 2022

tot

De Basis Training is voor wie voornamelijk ervaring heeft in het rijden op asfalt en zichzelf wil uitdagen in het offroad rijden. We starten van nul en leggen voornamelijk de focus op de verschillende basistechnieken van het offroad rijden. Geleidelijk aan maken we de oefeningen iets moeilijker, zodat er sprake is van een leercurve waarbij rekening wordt gehouden met ieders persoonlijke comfort zone en waar er steeds voldoende aandacht is voor individuele feedback.

Intermediate Offroad Training 2022

tot

Een stevig dagje met tal van oefeningen waar het tempo een pak hoger ligt dan bij de basis training. Een training geschikt voor zij die al wat offroad ervaring hebben of reeds een basis training bij ons hebben gevolgd.

Brouwerijbezoek De Circus 2022

tot

De Circus Brouwerij -Zwevegem 

Op vrijdag 4 maart kan de onthaalavond West-Vlaanderen niet plaatvinden wegens het jaarlijks verlof van onze ontmoetingslocatie ’t Oosthof. Daarom bieden wij graag een alternatieve activiteit aan.
Een bezoek en proeverij aan De Circus Brouwerij te Zwevegem staat op het programma.

“De Circus Brouwerij”
Transfostraat 28
8850 Zwevegem
België