Ontmoetingsavonden

De ontmoetingsavonden en de regio’s

Verspreid over Vlaanderen gaan maandelijks onze Ontmoetingsavonden door. Meestal hebben ze plaats in een gezellig café of zaal en vrijwel altijd op vrijdagavond. De aanvang is rond 19.30 h. Hoe laat het wordt hangt af van de gezelligheid ...

Het zijn inderdaad praatavonden met de nadruk op elkaar ontmoeten en een fijne tijd samen doorbrengen. Ze zijn regionaal verspreid en het aantal deelnemers hangt af van plaats tot plaats. Kenmerkend is dat je snel andere leden leert kennen en dus afspraken kan maken om er samen op uit te trekken, al dan niet in clubverband.

Op iedere ontmoetingsavond is ook iemand van het Onthaalteam aanwezig. Hij of zij kan je informeren over onze BMW-club als je dit wenst.

Op de meeste ontmoetingsavonden gaan er regelmatig regionale activiteiten door, zoals een zomer BBQ of een winterdrink…

De Ontmoetingsavonden zijn regionaal verspreid. Het spreekt voor zich dat ze het trefpunt bij uitstek zijn van de lokale BMW-rijder. BMW-clubs vormen één grote familie en daarom zijn alle BMW-rijders welkom op alle ontmoetingsavonden. Meer nog, velen maken er een sport van om een  andere regio te gaan bezoeken.

Er bestaan ook verschillende types van Ontmoetingsavonden. Zo kennen de GS-rijders hun eigen Ontmoetingsavonden (en andere activiteiten). De Ontmoetingsavond van de GS-rijders gaat steeds op een andere locatie door, maar wel steeds op de 5de vrijdag van de maand.

Ontmoetingsavond

Een Ontmoetingsavond organiseren

Alle ontmoetingsavonden komen tot stand dankzij een initiatief van regionale clubleden. Heb je een idee om een (nieuwe) Ontmoetingsavond te organiseren? Dan kaart je dit best aan bij onze bestuurder Onthaal – onthaal@bmw-mc-vl.be, die je graag zal bijstaan. 

Het is geen vaste regel, maar we kunnen je volgende info meegeven: in regel zien we dat een BMW-rijder tot 30 – 40 km ver rijdt om zijn vrienden te ontmoeten op een avond.

Om praktische reden is er steeds een Onthaalmedewerker aanwezig tijdens een bijeenkomst. Bvb. om nieuwe geïnteresseerden te verwelkomen.

Eenmaal een Ontmoetingsavond opgenomen is, wordt hij gepubliceerd in het Clubjournaal en op de website. De ledenverzekering is actief tijdens de Ontmoetingsavond / regionale activiteit en de heen en terugrit (zie ledenvoordelen). Onze BMW-club voorziet ook een jaarlijks budget voor iedere Ontmoetingsavond / regio. Het principe hierachter is dat het steeds interessant moet zijn om als groep deel uit te maken van de grote BMW-club familie. Vrienden overal ter wereld krijg je er gratis bovenop.

oosthof

Ontmoetingsavond

Op een ontmoetingsavond kan je terecht voor informatie, lidmaatschap, kennismaking met onze club en haar activiteiten...
Aanvang ca. 19u30, einde niet voorzien.
Deze ontmoetingsavonden staan ook open voor niet-leden die kennis willen maken met de clubsfeer.

 

elke eerste vrijdag

Plaats:

 

Google Maps

Rest.- tearoom ’t Oosthof

Oostmoerstraat 1

8490 Snellegem

GPS: N51 10.131 E3 07.436

 

Oosthof

Nieuwsbrief

elke tweede vrijdag

Plaats:

 

Google Maps

Café Melchior
Dorp 35
3920 Lommel

GPS: N51 13.833 E5 18.534

 

Lommel

Plaats:

 

Google Maps

Brasserie Rubbens
Bohemen 101
9260 Wichelen

GPS: N51 00.127' E3 59.325'

 

 Rubbens
elke derde vrijdag

Plaats:

 

Google Maps

Het Elzenhof

Kerkplein 3

2650 Edegem

GPS: N51.16732 - E4.42794

 

Elzenhof

Nieuwsbrief

Plaats:

 

Google Maps

Taverne De Fabels 

Grote markt 66

9060 Zelzate

GPS: N51 12.030 E3 48.630

 

fabels

elke vierde vrijdag

Plaats:

 

Google Maps

Café Bij Schaekels

Nellekenstraat 42

1750 Lennik

GPS: N50 49.262 E4 07.984

 

Schaekels

Plaats:

 

Google Maps

Brasserie De Witte Molen

Gladiolenstraat 2

9100 Sint-Niklaas

GPS: N51 09.735 E4 09.404

 

Witte Molen