Onze Club

Je hebt gekozen voor een BMW!  Uiteraard een uitstekende keuze.

Aangezien iedereen een motor kiest die bij zijn of haar persoonlijkheid past, zal je bij onze BMW-merkclub vrienden vinden die jouw passie delen.

Net als BMW Motorrad streven we naar een fris en kwaliteitsgericht imago. Dankzij deze ambitie, de steeds uitstekende sfeer en de inzet van onze leden, groeiden we naar 2000 leden.

We kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

 

logo

1984 - 

BMW Motor Club Vlaanderen werd opgericht op 21 oktober 1984 als een vzw met als primaire doelstelling de belangen van de BMW-motorrijders in Vlaanderen te behartigen. Deze doelstelling wordt in de breedste zin gezien.

De BMW-club is de eerste plaats een vriendenclub die gaat voor het gezamenlijk beleven en genieten van onze passie. We zetten ons tevens in om de verkeersveiligheid te bevorderen en organiseren activiteiten binnen de interessesfeer van de BMW-motorrijders. 

Net als BMW Motorrad breiden we ons aanbod steeds verder uit. In de loop der jaren is er een steeds grotere diversiteit ontstaan die aansluit bij de interesses van de leden: er is werkelijk voor elk wat wils!  

Alles samen kent de BMW-club meer dan 100 events op jaarbasis. Ritten in Vlaanderen of reizen in Europa; actief onderweg zijn of gezellig samen op een Ontmoetingsavond; bijscholen tijdens een cursus of offroad rijden met de GS,.. Het kan allemaal.

We zetten sterk in op communicatie en informatie, getuige hiervan het BMW Clubjournaal en onze extensieve aanwezigheid online: e-zine, website, Facebookgroepen, enz. Daarbij kunnen onze leden steeds beroep doen op het secretariaat en het bestuur.

Onze onafhankelijke, door BMW erkende club, maakt deel uit van de wereldwijde BMW-cluborganisatie. Bovendien zijn wij ook lid van Motorsport Vlaanderen en van BEHVA, waardoor we nog meer diensten kunnen verlenen.

Dankzij onze partners kunnen we ook een veelheid aan extra voordelen aanbieden.

bmwsite

BMW Motor Club Vlaanderen beschikt over een uniek democratisch systeem. Ieder lid is steeds welkom op alle vergaderingen en kan zo mee het beleid bepalen. Alle actieve leden hebben inspraak in het reilen en zeilen van de club. De Raad van Bestuur wordt aangesteld door de werkende leden van de vzw, die een controlerende, maar geen uitvoerende functie hebben. Zodoende is er een scheiding der machten.

De basisfilosofie is dat iedereen vrij zijn passie volgens eigen levenswijze kan beleven. De doelstelling is dat iedereen zijn ding kan doen. Zolang we het veilig kunnen houden natuurlijk.

Het lidmaatschap bij een BMW-merkclub sluit uiteraard niet uit dat je eveneens lid bent van een plaatselijke motorclub. 

Wil je proeven van ons aanbod?
junireis
ritje2
ritje